Over Nicoline

Energieke businessmanager - & coach voor creatieve ambitieuze ondernemers, die een doorbraak willen bereiken met een winstgevend event.

Hoi, mijn naam is Nicoline Langendijk en ben in 2012 in het ondernemerschap gestapt, eerst als virtuele (sales) professional en nu gespecialiseerd als businessboost, manager- en businesscoach.
Na 20 jaren in de zorg te hebben gewerkt, heb ik het roer omgegooid en mijn ervaring in de zorg en mijn ondernemerskills, gecombineerd door ondernemers te ontzorgen met operationeel -account en eventmanagement.
Vanaf 2014 help ik trainers, coaches, adviseurs & visionairs met de groei van hun bedrijf.  Van één van mijn grootste klanten, Laura Babeliowsky, heb ik veel geleerd hoe je kunt groeien met je bedrijf en hoe je ideeen en strategieën implementeert in je bedrijf. Laura leert High Level ondernemen aan haar klanten en ik leerde van haar High Level ONTZORGEN. Ontzorgen op het hoogste niveau. En daarmee doelen behalen.

Veel oud- collega’s en andere mensen in mijn netwerk kijken een beetje raar op als ik zeg dat ik eerst gespecialiseerd verpleegkundige was en nu ondernemer. Het is geen gebruikelijke move. Van non-profit naar profit. Toch wist ik al lange tijd dat mijn competenties beter tot zijn recht zouden komen in een zakelijke, commerciële omgeving en ben ik blij dat ik deze stap heb gezet.
Nog steeds heeft gezondheid en gezond blijven mijn passie. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan, die vergeet je gewoon nooit meer en komt nog steeds van pas.

Ik ben niet iemand van de voorgrond, maar ook weer niet iemand die weggedoken zit in de achtergrond. Ik kom het beste tot mijn recht om ondernemers met een visie, methode of krachtige boodschap te versterken. Daar ligt mijn waarde. Iemand in zijn kracht zetten!

Ik heb het vak van ondernemen in al zijn facetten geleerd door te DOEN.
Een zelfstarter ben ik. Een eigen bedrijf is de beste manier om je persoonlijk te ontwikkelen.
Je kunt alles leren als je het ECHT WILT.
In de afgelopen jaren heb ik vele opleidingen en trainingen gevolgd. Ik ben NLP-praktioner, trainer en gecertificeerd business- en salescoach. Nog steeds blijf ik mij ontwikkelen en heb ik een businesscoach die mij uitdaagt.

Ik spreek geregeld ondernemers, die denken dat het organiseren van een event een brug te ver is, gewoonweg omdat ze het nog nooit gedaan hebben.  En juist hier weet ik mij klanten te inspireren, te motiveren en perspectieven te laten zien, waar zij zelf nog nooit aan gedacht hebben.
Je kunt veel meer dan je denkt. Veel ondernemers denken klein. Ik zie de kansen en mogelijkheden en kan daarmee mijn klanten ECHT helpen..
Ik ben de stok achter de deur en houdt mijn klanten op koers aan gestelde doelen.

LEREN DOE JE JE HELE LEVEN!
Als je niet meer leert, is er ook geen uitdaging meer.
Dan verslap je, ga je op de automatische piloot werken en kan je werk een sleur worden.
Ik wordt geïnspireerd door succesondernemers zoals Tony Robbins, Michael Pilarczyk, Eelco de Boer, Roy Martina en mijn eigen klant Laura Babeliowsky. Allen allemaal sterkte leiders.
Ondernemers die de focus leggen op resultaten, successen en spiritualiteit. Wie ben je, waar ligt jouw toegevoegde waarde en wat kun jij in de wereld betekenen en bijdragen. Het is een continu proces, dat niet stopt.

Ik leer je hoe je met een event meer klanten kunnen krijgen en daarmee je omzet verhoogt en een jaarinkomen realiseert!

Ik ben een kritische persoon en stel hoge eisen aan mijn werk. Ik noem mezelf ook wel gekscherend Miss Perfect. Het moet gewoon goed zijn.
Deelnemers van een event wil ik echt een beleving meegeven. Als je tijd en geld investeert om naar een event te komen, dan wil je ook dat deze mensen goed verzorgd en ontzorgd worden, zodat zij zich echt kunnen focussen op de spreker en niet op allerlei randzaken.

Wat klanten zeggen over mij

Nicoline organiseert al jaren mijn events en retraites voor mijn klanten naar grote tevredenheid.
Ze weet precies wat ik wil en zoekt zorgvuldig de high-end locaties uit.
Door haar doortastendheid en haar sterk organisatievermogen kan ik mij volledig focussen op mijn trainingsprogramma’s, mijn klanten en hun resultaten en mijn eigen voorbereiding.

Laura Babeliowsky

www.laurababeliowsky.nl

Al een lange tijd was ik aan het nadenken om een masterclass te geven.  Nicoline heeft mij geholpen om het ook echt te gaan doen en dat het niet bij een idee in mijn hoofd zou blijven. Ze komt met veel ideeën en mogelijkheden die ikzelf nog niet had gezien. Ze voegt echt waarde toe aan mijn kennis.

Isabel Hamer

www.vooreenandergeluid.nl